Lakseskole i Zpeylodgen ved Skjern Å

Lakseskole i Zpeylodgen ved Skjern Å

Vi har endelig fundet datoérne for de populære lakseskoler i Zpeylodgen ved Skjern Å.

Vi gentager vores succes med skolerne, hvor du sammen med andre laksefiskere bliver taget med på laksefiskeriet igennem sæsonen, fra præmieren til sidste fiskedag.

Vi gennemgår teorier, teknikker, tips og tricks. Du lærer om laksens psykologi, hvorfor den ignorerer vores flue, hvorfor den indimellem alligevel tager den og hvilke faktorer der afgører dette.

Du får et indblik i valg af metoder, strategier, det rigtige valg af grej, fluer, liner, forfang og knuder til alle de forskellige forhold. Du kommer til at høre om hvordan en laks hugger, hvordan vi kroger den, hvordan vi fighter den og hvordan laksen bedst muligt skånsomt genudsættes igen.

Igennem skolen oplever du foredrag, videooptagelser og masser af snak om laksefiskeriet, der gør du får mere ro i maven til dine næste ture. Kort sagt får du alt den viden du skal bruge for at skabe dig din egen succes ved åen fremover – alt sammen i fællesskab med alle de andre kursister, i de helt perfekte rammer i Zpeylodgen i hjertet af lakseland Skjern Å.

Lakseskolen starter kl 10.00  til kl. 15.00 den efterfølgende dag og er All Inclusive med kursus, ophold, mad og drikke. 

Der er plads til 8 deltagere på hver lakseskole 

Datoérne for 2024 er:

  • 17 og 18. februar
  • 26 og 27. marts

Prisen for Lakseweekenden er 1995,-

Tilmelding sker ved henvendelse på pgh@zpey.com eller 27850102. Ved tilmelding fremsendes yderligere information om hvad der skal medbringes.

Se optagelser fra tidligere kursus herunder:

Zurück zum Blog