Morten Pettersen (Norge)

Morten Pettersen (Norge)

Zpey ambassadør, 30 års fiskeri og 100+ ture om året. Primært fiskeri er havørred og laks, men også bækørred, fjeldørred og stalling kommer i mit net hver sæson.

Jeg har fluefisket rundt omkring i verden: Mongoliet, Kolahalvøen, Cuba, Sydafrika, Grønland, Azorerne, Bornholm, Gotland og Danmark.

Hver sæson rejser jeg for laksefiskeriet. Jeg har især besøgt Finnmark i Norge, men også Gaula, Orkla og Stjørdalsevla i midten af Norge er blevet besøgt. Mit hjemvand er Glomma og Ågårdselva i Østfold.

Mit favorit gear-setup kommer an på fiskeriet, men enhånds fluestangen Zpey Switch 11” er min favorit i Finnmark til små laks.

Hvis der er mulighed for større laks tidligt på sæsonen, bruger jeg Stealth 13,5” tohåndsstangen. Hybridlinerne er utrolige! Det er meget lettere at kontrollere dybden og hastigheden på fluen med den line!

Hjemme på kysten bruger jeg som regel letvægtsgrej såsom Dreamcatcher II #3-5 til havørreder. Til bækørreder, fjeldørreder og stalling bruger jeg ofte samme setup men forskellige flueliner.

Besøg gerne min hjemmeside: www.ørret.com. Her kan du læse om mine ture og se billeder og videoer.

Back to blog